Kookboek ‘Een beetje minder kalium en zout’

In samenwerking met twee nierdiëtisten en gezondheidswetenschappers van het UMC Amsterdam (Eva en Manouk) mocht ik dit prachtige kookboek ontwerpen en opmaken. Een praktisch kookboek voor chronische nierpatiënten om heerlijke gerechten te creëren (bijna) zonder zout. Maar nog belangrijker: de gerechten bevatten een dagelijks medicijn (kaliumbinder), waardoor de nierpatiënt dit niet meer los hoeft in te nemen. Het boek is trouwens ook geschikt voor mensen die alleen minder zout willen koken. Naast de 24 gerechten bevat het boek kooktips en is er een mooi overzicht te vinden van de kaliumwaarde per product. Uitgever I’m a Foodie verzorgde de 2e druk en het boek is officieel te koop.

Uitvoering:
Design en opmaak kookboek
Boekenlegger
Kaliumposter

Bureau:
Maarten Kuijt

Uitgever:
I’m a Foodie

Book_cover.png
Book_spread_1.png
Book_spread_2.png
Book_spread_3.png
Book_spread_4.png
Book_backcover.png
Vorige
Vorige

Bospark Huisartsen

Volgende
Volgende

G-STAR RAW SALE